KERSTDINER

PARTYBOERDERIJ VOSSENBERG

KERSTDINER

25-12-2019

Geniet van een complete verwennerij tijdens het Kerstdiner op 1e Kerstdag. We willen dat mensen hier optimaal genieten van een kerstdiner, net zoals ze dat thuis ook zouden doen, maar wél met een meerwaarde. 

Zo verzorgt o.a. een troubadour voor de muzikale omlijsting en is er een aparte speelruimte voor kinderen ingeruimd waar kinderen kunnen kleuren, knutselen en diverse spelletjes doen.
Ook is er een ballonkunstenaar die zijn kunsten vertoond en mooie  ballonnen figuren weggeeft als cadeautje aan kinderen.

Wij verwelkomen u rond 15.30 uur bij een warm vuurtje op het vossenberg terras met een heerlijke glühwein, warme chocolademelk of een glas bubbels. De kinderen krijgen de mogelijkheid om alvast te snoepen van marshmallows opgewarmd door het vuur. 

Aan tafel serveren wij ‘een complete verwenning’ van verschillende lekkere hapjes en verse broodjes met home made kruidenboter en tapenades. 


Na een serie diverse luxe voorgerechten volgt er een overheerlijk hoofdgerechtenbuffet. Wat te denken van varkenshaas in champignonroomsaus, kalkoenrollade, biefstuk à la Stroganoff, zalmfilet in heerlijke vissaus of een rode koolschotel met gehakt? Uiteraard wordt dit alles geserveerd met diverse smakelijke bijgerechten, groentes en sausjes.
De maaltijd wordt afgesloten met een grand dessertbuffet, compleet met chocoladefonteinen, verschillende smaken roomijs, huisgemaakte tiramisu of een profiterol overgoten met advocaat. 
Dit grand dessert belooft een waar spektakel te worden! Inclusief rook en vuurwerk. 


Natuurlijk serveren wij tot slot nog een heerlijk kopje koffie, thee, cappuccino met een luxe bonbon. We willen families kortom optimaal samen laten genieten van een uitgebreid Kerstdiner.We willen u vooral alle hectiek ontnemen en laten genieten van de rust, gezelligheid en het diner tezamen met vrienden en/of familie. 

Recentelijk zijn de eerste aanvragen al geweest, dus we roepen geïnteresseerden hierbij op om snel te reageren. Er is een beperkt aantal van deze bijzondere couverts op eerste Kerstdag te vergeven.

Eén voorwaarde: de gezelschappen tijdens het Vossenberg Kerstdiner moeten minimaal vier personen groot zijn. Voor deze heerlijke drie gangenmaaltijd betalen deelnemers 57,50 euro per persoon. Dat is inclusief een fles rode wijn en een karaf water. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar bedragen de kosten 19,50 euro.* Partyboerderij Vossenberg * Centrumweg 17 * 8162 PT Epe * 0578-613800 *